marime text:

Fotbalistul din Bucuresti care a murit la o miuta cu prietenii fusese sfatuit sa nu mai faca efort

Ignorarea avertismentelor medicale l-a costat viata pe un fotbalist de 23 de ani, din Capitala. Dupa ce i-au depistat unele probleme la inima si l-au si internat cand a lesinat intr-un amical, doctorii i-au spus sa nu mai calce o vreme pe teren.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Luni seara, in jurul orei 21.00, tanarul s-a prabusit in fata prietenilor cu care juca fotbal, pe un teren din incinta stadionului Lia Manoliu. Amicii au anuntat serviciile de urgenta.

Resuscitarea a continuat in ambulanta si inca o ora si jumatate la spital. In jurul orei 23.00, a fost pronuntat decesul. Politia asteapta acum dosarul necropsiei.

Andrei Mutulescu
a inceput sezonul la Farul Constanta, acolo unde i s-au descoperit probleme la inima. Institutul de Medicina Sportiva l-a declarat insa sanatos, in toamna anului trecut.

Acum doua luni, Mutulescu a lesinat pe teren, intr-un amical in care juca pentru Juventus Bucuresti. A stat internat o saptamana si i s-a interzis sa faca efort pana in aceasta vara. Sfat ignorat, din moment ce a insistat sa participe la partida de luni seara.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu