marime text:

Huligani fara limita - razboi in Ghencea intre jandarmi si ultrasi / VEZI VIDEO

Fotbalul transforma oamenii in fiare. Se intampla in Romania unde nu mai exista meci fara sange. Dar nu pe teren, ci in tribune sau in afara lor. A fost iar razboi in Ghencea intre suporterii dezamagiti ca Steaua si-a pierdut din stralucire.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cu 5 minute inainte de fluierul final in tribuna a doua, a inceput rascoala. Furibunzi ca Steaua face egal acasa, zeci de fani vor razbunare. Asa ca huliganii au smuls scaunele si au dat cu ele dupa agentii firmei de securitate. Acestia au raspuns cu gaze lacrimogene in speranta ca ii vor tine la distanti pe suporterii agresivi. In invalmaseala pina si pubelele de gunoi au devenit proiectile.

Dupa cateva reprize inversunate, fortele de ordine controlau din nou tribuna. In afara stadionului insa, multimea furioasa facea legea. O ploaie de pietre s-a abatut asupra jandarmilor.

3 suporteri au de aseara dosar penal pentru ultraj in urma incidentelor deosebit de grave. 3 la 3 s-a incheiat si partida. Galeria a ratat finalul pentru ca isi ducea meciul ei cu politia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu