marime text:

HORROR - Mama si fiu, morti de foame, gasiti PUTREZITI in casa!

Caz socant in Calarasi! O femeie de 70 de ani si fiul sau de 43 au fost gasiti morti vineri.Nu aveau urme de violenta pe corp, insa erau numai piele si os. Rudele lor cred ca s-au stins pur si simplu de foame.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul suferea de o boala psihica si nu si-ar mai fi lasat mama sa iasa din apartament.
 
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Calarasi, politistii si pompierii au fost sesizati de catre vecinii familiei, care au spus ca nu i-au mai vazut de mult timp pe cei doi, iar autoritatile au intrat in locuinta spargand un geam.
 
"Batrana si fiul ei locuiesc la parter, intr-un apartament aflat langa Sala Polivalenta din Calarasi, iar la sesizarea pe care am primit-o pompierii si politistii au intrat in casa spargand un geam al locuintei. Femeia de 70 de ani a fost gasita in dormitor, baiatul ei in sufragerie, iar la prima evaluare a trupurilor neinsufletite nu s-au constatat urme de violenta. Corpul barbatului era aproape intact, iar femeia era in stare de putrefactie. Urmeaza sa fie facuta necropsia pentru a stabili cauzele decesului", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Calarasi, inspector Ramona Tudor.
 
Rudele si vecinii familiei spun ca este posibil ca acestia sa fi murit de foame, in conditiile in care in locuinta nu a fost gasit nimic de mancare, iar cei doi erau foarte slabi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu