marime text:

GROAZNIC! A ars de vie in casa, pentru ca nimeni nu i-a auzit strigatele de ajutor!

Singura si bolnava, o batrana din judetul Dambovita s-a stins intr-un mod cumplit! Casa ei a fost cuprinsa de flacari, dar nimeni nu i-a auzit strigatele de ajutor.  Femeia de 78 de ani a incercat sa se salveze, dar fumul gros a doborat-o.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand au ajuns pompierii de la Targoviste, era deja prea tarziu - batrana zacea fara suflare, in fata usii. A incercat, probabil, sa iasa din casa cuprinsa de flacari si sa ceara ajutor, cred militarii.

Femeia in varsta de 78 de ani era vaduva si locuia singura. Copiii batranei stau in Bucuresti si vecinii spun ca o vizitau rar.

Locuinta ei era mai departe de celelalte case din sat, asa ca incendiul a fost observat tarziu de o femeie - abia cand flacarile au cuprins intreaga casa. Ea a sunat repede la 112, dar nimeni nu a mai putut sa faca nimic pentru batrana.

Anchetatorii cred ca focul ar fi izbucnit din cauza scanteilor care au sarit din soba, dar nu exclud nici ipoteza ca un scurtcircuit sa fi provocat incendiul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu