marime text:

Gestul tulburator comis de un tanar inglodat in datorii!

La numai 23 de ani, problemele adunate in viata unui tanar din Arges i s-au parut prea multe si grele ca sa le mai poata duce pe umeri. Baiatul s-a omorat invins de povara datoriilor pe care singur le facuse.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Avea serviciu si o familie buna aproape care l-ar fi ajutat sa treaca peste orice, dar a ales sa renunte la viata.

Familia tanarului este daramata. Apropiatii lui nici macar nu stiau de datoriile baiatului si cu atat mai putin de gandurile sinucigase.

I-a lasat mereu sa se inteleaga ca are o viata buna, fara griji, asa cum ar trebui sa fie de fapt viata oricarui tanar de 23 de ani.

Dar marti dimineata baiatul nu a aparut la serviciu. Patronul lui s-a alarmat, mai ales ca tanarul nici nu obisnuia sa intarzie, deci nici vorba sa lipseasca.

Rudele l-au gasit apoi fara suflare in apartamentul lui. Le lasase un bilet prin care le cerea iertare pentru gestul lui si le mentiona datoriile de care nu mai reusea sa scape. Nici o vorba insa despre sumele imprumutate sau despre creditorii care i-au dat banii.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu