marime text:

Gestul care l-a aruncat in pragul mortii pe un barbat disperat ca a fost parasit de iubita!

La capatul unei iubiri sfarmate, un barbat din judetul Botosani n-a mai vrut sa traisca fara femeia pe care o indragea si si-a dat foc chiar in fata casei ei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Ii spusese ce are de gand sa faca daca nu se intoarce la el, dar ea nu s-a lasat induplecata si l-a vazut in scurt timp transformandu-se intr-o torta.

Cel mai probabil, barbatul de 44 de ani ar fi murit daca vecinii fostei sale iubite nu ar fi sarit sa stinga flacarile. Oamenii au chemat imediat Salvarea, iar medicii care l-au preluat spun ca barbatul a suferit arsuri de gradele doi si trei pe 45 la suta din corp.

Specialistii nu pot spune deocamdata daca barbatul va scapa cu viata, mai ales ca i-au fost afectate si caile respiratorii si o complicatie fatala poate sa apara in orice moment. In timp ce omul e la Terapie Intensiva in sat localnicii se crucesc gandindu-se ce a putut sa faca.

Relatia dintre el si femeia pe care o voia inapoi a durat un an si s-a terminat in urma cu sase luni. Tanara l-a parasit si s-a intors la casa ei, luandu-si cu ea si cei doi copii. El a rugat-o de nenumarat ori sa se intoarca, dar n-a induplecat-o. Acum a strigat-o doar din strada si cand a vazut ca nici nu se uita la el si-a dus planul pana la capat.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu