marime text:

Gasit inecat in rau! Era disparut si cautat cu disperare de o luna

Este doliu intr-o familie din Turda. Un barbat, pe care rudele l-au cautat cu disperare vreme de o luna, a fost gasit fara suflare, plutind in apele raului Aries. Nimeni nu stie de ce a disparut barbatul de-acasa. Raspunsul il vor da politistii care ancheteaza cazul.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Toate sperantele s-au naruit pentru sotia barbatului de 57 de ani. Apropiatii spun ca el a disparut pe 22 martie. In acea seara a fost vazut pentru ultima oara, intr-o piata a orasului. De-atunci n-a mai dat niciun semn. In weekend insa, un politist care se plimba pe malul raului Aries a vazut trupul plutind si a chemat pompierii.

Cadavrul a fost recuperat de echipele de interventie dupa aproape o ora de eforturi. De pe mal, cativa localnici priveau cutremurati.

In scena au intrat si anchetatorii, care incearca acum sa afle cauzele mortii. De cealalta parte, familia barbatului se pregateste de inmormantare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu