marime text:

Gasirea cutiei negre a elicopterului prabusit in Bucegi, prioritatea anchetatorilor!

Activitate febrila in comisia care ancheteaza catastrofa aviatica din Muntii Bucegi, in care si-au pierdut viata sapte militari. Pe deoparte s-au reluat cercetarile in munti, la locul tragediei, unde au urcat din nou forte sporite de criminalisti, jandarmi, vanatori de munte si salvamontisti. Se cauta, in primul rand, cutia neagra a elicopterului care nici pana acum nu a fost gasita. Pe de alta parte se fac eforturi pentru identificarea ramasitelor victimelor, iar cartierul general pentru aceasta activitate a fost stabilit la laboratorul de medicina legala din Brasov.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se simte parca oboseala in randul celor implicati in activitatea de cercetare. Daca pana acum, la ora 6.00 dimineata toata lumera era pe munte, joi abia la ora 8.00 a sunat adunarea. Salvamontistii din Bran au primit deja ordinele si sunt pregatiti de o misiune foarte dificila.

Vremea, potrivnica pana acum, pare sa se fi imblanzit joi. Nu mai ploua, dar pe alocuri e innorat, iar la mare inaltime, acolo unde este epava elicopterului, ceata poate aparea oricand. 

Joi este o zi de activitate intensa si la laboratorul de medicina legala din Brasov. Israelienii au adus miercuri seara un laborator mobil de investigatii medico-legale, ce include aparate de radiologie dentara si radiologie generala. In baza de date a armatei israeliene exista amprentele dentare ale tuturor celor sase militari morti. Iar la locul accidentului s-au gasit fragmente de mandibula si maxilar, ceea ce, cu ajutorul laboratorului mobil, va face mai usoara identificarea victimelor.

S-a lucrat in foc continuu si la Institutul Criminalistic din Bucuresti, unde s-au facut deja testele ADN ale resturilor umane gasite pana acum la locul tragediei. Se asteapta la Brasov aceste rezultate, pentru ca fragmentele umane sa fie impartite in sapte grupe, dupa amprenta ADN.

Surse din randul anchetatorilor spun ca, cel mai probabil, ramasitele pamantesti ale pilotului roman care si-a pierdut viata in accident vor fi predate familiei in cursul zilei de vineri. Cand vor fi integral identificate, resturile celor sase militari israelieni vor fi trimise mai intai la baza aeriana de la Boboc, pentru ca apoi sa fie repatriate. 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu