marime text:

UPDATE: Si-a dat foc din gelozie - un sucevean a ars de viu inchis in casa

Negocieri fara folos in Suceava, unde un barbat s-a certat cu sotia, s-a inchis in casa si a amenintat ca isi da foc. In ciuda interventiei pompierilor si a politistilor, acesta si-a dus pana la capat amenintarea.
UPDATE: Si-a dat foc din gelozie - un sucevean a ars de viu inchis in casa

Un barbat din Dorna Candreni judetul Suceava s-a certat cu sotia si chiar cand scandalul parea ca se stinge, omul s-a baricadat in casa si si-a dat foc. Toata scena s-a petrecut sub privirile ingrozite ale sotiei si ale politistilor chemati sa aplaneze conflictul conjugal.

Disperati oamenii au sunat la pompieri cand au observat ca din casa razbat flacari uriase. Salvatorii au sosit la fata locului cu doua autospeciale insa tot efortul lor a fost in zadar. Acoperisul si mansarda casei ardeau violent, iar usa era blocata asa ca nu s-a putut intra in casa in timp util.

Pompierii au reusit sa lichideze focul abia dupa 2 ore iar barbatul de 42 de ani a fost gasit carbonizat la etajul casei.

Vecinii spun ca barbatul era un fidel client al politistilor, acestia primind constant reclamatii de la sotia sinucigasului. Barbatul obisnuia sa-si bata des nevasta, pe care o acuza mereu ca ii este infidela. Din cate se pare, luni a gasit-o in pat cu altul si de-aici a plecat gestul sau sinucigas. Pentru ca pompierii sa ajunga cat mai greu la el, barbatul si-a dat foc in podul casei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu