marime text:

Flacari pe 10 hectare de teren! Un inconstient a aprins resturi vegetale

Incendiu violent marti seara, la Lugoj. Zece hectare de miriste aflate la marginea orasului au fost cuprinse de flacari, iar focul ameninta sa cuprinda si terenurile invecinate si, extrem de grav, depozitul unei fabrici de mobila, plin cu substante inflamabile.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Incendiul a izbucnit dupa lasarea intunericului, iar focul a fost pus intentionat, cred pompierii, chiar de catre proprietarul miristei, care ar fi vrut sa curete astfel terenul.

Ajutate de vant, flacarile s-au extins si riscau sa ajunga la depozitul fabricii de mobila, unde erau substante inflamabile. Din cauza terenului accidentat, pompierii nu au putut intra cu autospecialele, asa ca au fost nevoiti sa actioneze cu lopetile de cauciuc pentru a stinge incendiul de vegetatie.

Dupa o ora, au reusit. Iar acum incearca sa afle daca focul a fost intr-adevar pus de proprietarul terenului. Daca va fi gasit vinovat, acesta va fi amendat cu pana la 2.500 de lei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu