marime text:

Fetita de 10 ani, moarta si ea in incendiul din Ferentari, acuzata ca a dezlantuit iadul care a ucis 4 oameni

Se cauta vinovatii pentru incendiul care a luat patru vieti in cartierul bucurestean Ferentari. Pompierii sustin ca flacarile ucigase au pornit de la un cablu improvizat de locatari, ca sa fure curent.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Nici vorba, sustin cei vizati, care dau vina pe una dintre victime, o copila de 10 ani, care ar fi dat foc unor hartii. Dupa verificari, politistii vor stabili cine are dreptate si cine minte. Daca a existat, intr-adevar, o instalatie electrica improvizata, cel responsabil ar putea ajunge la inchisoare pentru ucidere din culpa.

Are pe constiinta trei copii si un adult.

Au trecut mai bine de 24 de ore de la incendiul din Ferentari, iar urmele confirma dezastrul. Cei care stau in cladirea inghitita de flacari trebuie sa raspunda la intrebarile anchetatorilor. Pompierii au deja propria lor concluzie.

Tot pompierii sunt cei care au recunoscut ca la inceputul interventiei au fost in pericol sa fie electrocutati. Nu stiau care-i sursa de alimentare, pentru ca n-au vazut niciun bransament, asa cum se intampla in cazul abonatilor casnici.

Proprietara in schimb sustine ca in cladire nu exista o instalatie electrica improvizata.

Adevarul il vor stabili politistii, la finalul anchetei. Daca vor constata ca nenorocirea a fost intr-adevar provocata de o improvizatie la instalatia electrica, individul care a facut-o poate fi acuzat de ucidere din culpa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu