marime text:

Fetele disparute dupa o intalnire aranjata pe Facebook, au fost gasite distrandu-se intr-un bar din Mamaia!

Cele doua copile de 11 si 13 ani din Constanta, despre care rudele nu mai stiau nimic de duminica, au fost in sfarsit gasite tefere si nevatamate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Politistii din Constanta le-au gasit pe Andreea si Bianca intr-un bar din statiunea Mamaia. Fetele erau singure si le-au spus oamenilor legii ca isi asteapta mai multi prieteni. Au fost duse insa la politie si predate apoi parintilor.

Cele doua fete disparusera inca de duminica dupa amiaza, cand au spus ca ies in oras pentru a se intalni cu niste persoane cunoscute pe Facebook. De atunci nu au mai raspuns la telefoane.

Politistii le verifica acum calculatoarele in speranta ca vor da si de cei pe care i-au cunoscut pe internet si care le-au atras sa se intalneasca cu ei, desi sunt minore.

Se tem ca nu cumva sa fie vorba de o retea de proxeneti care se ocupa de racolarea minorelor. Pana acum fetele nu au putut da prea multe indicii despre cei cu care urmau sa se intalneasca. Au mentionat doar cateva nume si le-au spus oamenilor legii ca au intre 18 si 25 de ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu