marime text:

Familie intreaga atacata de un cal turbat! Au ajuns la spital, iar satul este in carantina

Pericol de turbare si carantina severa intr-un sat din judetul Iasi, unde un localnic abia a scapat cu viata din gura calului sau. Animalul l-a atacat din senin si l-a sfasiat cumplit. Nici sotia si fiul barbatului, care au incercat sa-i vina in ajutor, n-au scapat teferi. Cei trei sunt acum in spital si medicii nu-i pierd din ochi nicio secunda: analizele au confirmat temutul microb al rabiei.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Proprietarul calului, in varsta de 38 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgente din Iasi cu un brat sfasiat. Raniti mai usor, sotia si fiul lui vitreg, n-au inteles imediat la ce pericol au fost expusi. Au izolat calul si abia cand medicul veterinar le-a spus ca acesta este turbat s-au dus la spital unde au ramas internati.

Vanatorii au impuscat animalul in prezenta politistilor si a autoritatilor sanitar veterinare, iar acum tot satul este in carantina. Fiecare cal va fi controlat si apoi vaccinat. Barbatul a cumparat calul in urma cu o luna, de la niste romi aflati in trecere prin sat, si habar nu aveau ca acesta este bolnav.

Vestea s-a dus repede prin tot satul si i-a ingrijorat pe localnici, mai ales ca in asezare aproape nu e gospodarie fara cal.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu