marime text:

Explozie puternica intr-un bloc, din cauza unei batrane care a uitat aragazul deschis

Panica joi dimineata intr-un bloc din Slobozia, dupa ce la etajul al doilea al cladirii s-a produs o explozie puternica. Bucataria unei batrane de 79 de ani a sarit in aer si intreg imobilul s-a cutremurat.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Speriati, locatarii au sunat la 112 si imediat mai multe echipaje de pompieri au ajuns acolo.

Militarii au stabilit ca proprietara apartamentului unde s-a produs explozia a lasat aragazul deschis peste noapte sa se incalzeasca iar la un momentat flacara s-a stins.

Bucataria s-a umplut de gaz, iar dimineata cand batrana a vrut sa aprinda lumina a avut loc deflagratia. Din fericire, in urma exploziei nu s-a produs un incendiu iar proprietara apartamenului a scapat cu rani usoare.

Batrana a fost protejata de suflul exploziei de usa de la bucatarie si s-a ales doar cu arsuri superficiale pe fata. A fost transportata in stare de soc la spitalul din Slobozia, iar acum se simte bine.  
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu