marime text:

Explozie la Uzina de armament din Sadu! Doua femei au fost carbonizate in incendiul care a urmat

O explozie violenta produsa la uzina de la Sadu, din judetul Gorj, a ucis doua persoane si a ranit grav o a treia. Deflagratia a zguduit inainte de pranz unul dintre atelierele in care fusese depozitata pulberea necesara pentru productia de munitie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul s-a intamplat intr-o fractiune de secunda, iar muncitorii care lucrau acolo nu au avut cum sa se salveze.

Deflagratia s-a produs la ora 11.30 si a fost urmata aproape instantaneu de un incendiu. Pompierii sositi de urgenta au reusit sa-l localizeze si sa-l stinga in cateva minute.

Pericolul de explozie a fost indepartat, si toti angajatii au fost trimisi apoi acasa. La fata locului au au ramas anchetatorii de la Inspectoratul Teritorial de Munca, procurorii si politistii care incearca sa elucideze circumstantele in care s-a produs nenorocirea.

Din pacate, doua femei de 38 si 42 de ani au pierit carbonizate, in vreme ce barbatul care a fost ranit s-a ales cu arsuri pe jumatate din suprafata corpului si a fost transportat de urgenta cu un elicopter la Bucuresti.

Pompierii care au ajuns in doar patru minute la locul unde s-a produs explozia spun ca au fost martorii unor scene apocaliptice.

Din pacate, doua dintre angajate, Maria Mirulescu si Diana Andritoiu au murit pe loc. Trupurile lor au fost gasite de salvatori complet carbonizate. Ingenunchiate de durere, rudele lor de-abia mai pot ingana cateva cuvinte.

Colegul lor, in varsta de 42 de ani, a avut mai mult noroc. Are trei copii acasa care se roaga pentru el..

In 16 noiembrie anul trecut o explozie similara s-a produs la uzina de la Sadu. Atunci, o femeie a fost ranita.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu