marime text:

Explozie devastatoare intr-un camin studentesc! VIDEO

Un camin studentesc din Timisoara a fost zguduit din temelii, joi noapte, in urma unei explozii puternice! Usile camerelor au fost smulse din tatani, iar geamurile s-au spart.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.60 de studenti aflati in cladire au fost evacuati in graba. Cu totii au scapat insa teferi.

Pompierii cred ca deflagratia s-ar fi produs din cauza unei acumulari de gaze. Explozia a avut loc cu putin inainte de miezul noptii, la etajul 1 al caminului. Camerele de supraveghere instalate pe holuri au surprins momentul deflagratiei - zeci de geamuri s-au facut tandari, iar usile au fost aruncate la cativa metri distanta.

Pericolul a fost urias - aproape toti studentii erau in camere. Cand au auzit zgomotul puternic, au iesit inspaimantati in curtea complexului.

Agentul de paza al caminului verificase zona cu putin timp inainte, insa nu a observat nimic suspect.

Abia dupa aproape trei ore, cat au durat verificarile, studentii s-au putut intoarce in camere.

La fata locului au ajuns imediat doua ambulante si un echipaj de pompieri, insa, din fericire, explozia nu a fost urmata de un incendiu si nimeni nu a fost ranit.

Primele date ale anchetei arata ca explozia s-ar fi produs in urma unei acumulari de gaze.

Administratorul caminului a spus ca gazul a fost oprit pentru cateva ore, deoarece se faceau niste lucrari. Iar la scurt timp dupa ce s-a reluat alimentarea, a avut loc si deflagratia.

Deocamdata nu se cunoaste valoarea pagubelor. Mai multe camere au fost insa distruse aproape in totalitate.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu