marime text:

Explicatia medicului pentru un copil mort la nastere: "N-a vrut sa traiasca. Se mai intampla"

Disperare si revolta intr-o familie din Arges. Bucuria nasterii primului copil s-a transformat intr-o mare durere, pentru doi tineri care asteptau cu nerabdare sa devina parinti. Medicii le-au spus ca fetita lor, venita pe lume miercuri noapte, prin cezariana, n-a vrut sa traiasca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."Se mai intampla", a adaugat ginecologul care a asistat-o pe femeie, uitand probabil ca aceasta familie distrusa asteapta mai multe explicatii din partea lui. Mai mult, il considera vinovat de moartea copilului.

Tanara de 21 de ani era la primul ei copil si a avut grija sa mearga luna de luna la medic. Niciodata nu i s-a spus ca ar fi vreo problema. Miercuri seara au apucat-o durerile si a mers la Maternitatea din Campulung.

Dupa sapte ore de travaliu, ginecologul care a preluat-o a decis ca e nevoie de cezariana. Dar n-a lasat sa se inteleaga ca bebelusul ar fi in dificultate - ba chiar i-a spus femeii ca inima copilului bate absolut normal. De aici inainte, variantele partilor se despart.

Medicii spun ca, atunci cand fost adus pe lume prin cezariana, bebelusul era deja mort. Rudele femeii, care erau pe holurile maternitatii, spun ca au auzit copilul tipand si ca e, probabil, o grava neglijenta.

Medicul care a asistat-o pe tanara la nastere recunoaste ca fatul era viu cu o ora inainte de cezariana. Si tot el adauga ca nu exista in spital niciun medic de garda la reanimare. A trecut o vreme pana cand a fost chemat unul de acasa.

Numai medicii legisti vor putea spune, dupa autopsie, daca fetita s-a nascut vie. Tot ei vor lamuri si cauza decesului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu