marime text:

Evacuare silita cu cantec! Proprietarii nu au primit casa, ci un dosar penal

Amenintari cu moartea, tipete si lacrimi, pe o strada din Bucuresti. Proprietarii unui imobil de milioane de euro au incercat fara succes sa-i evacueze pe chiriasi.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De opt ani se judeca si desi au castigat procesul, intrusii, refuza sa plece. Fara sa vada o alta iesire din acest film absurd, cea care detine cladirea a facut greseala sa sudeze luni portile. Inauntru erau insa copiii celor din tabara adversa si, astfel, putin a lipsit sa nu se lase si cu bataie.

Oricum, politistii i-au facut proprietarei dosar pentru sechestrare de persoane.

Circul a izbucnit pe soseaua Grivitei, in fata unei case pe care proprietarul a castigat-o in instanta, iar luni a vrut sa ii evacueze pe chiriasi.   

Proprietarul are de facut alte patru asemenea evacuari silite, insa chiriasii par relaxati. S-au obisnuit deja cu tentativele de a-i da afara.

Proprietarii de drept au renuntat luni la evacuare, doar pentru ca nu au venit cu muncitori care sa le scoate mobila celorlalti.

Pe de alta parte, confrom noilor reglementari din codul civil, evacuarile silite se pot face doar pe timp de vara, asa ca oamenii mai au numai doua luni la dispozitie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu