marime text:

Doua elicoptere militare israeliene au aterizat de urgenta in Vulpesti, Arges!

Romania se dovedeste o piatra de incercare pentru pilotii israelieni. Inca un elicopter al acestora a avut probleme tehnice serioase si a fost nevoit sa aterizeze de urgenta, in Arges.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Incidentul pica extrem de prost, dupa catastrofa aviatica din Bucegi soldata cu sapte morti. De aceasta data, trei aparate survolau comuna Vulpesti, cand cei de la sol le-au vazut cum se opresc pe camp. Oameni simpli de la tara, martorii au sunat, imediat la 112, desi acesta era ultimul lucru pe care si-l doreau militarii straini.

Doua elicopetere CH-53 israeliene si un aparat Puma 300 din dotarea armatei romane au aterizat de urgenta la marginea comunei Vulpesti din Arges. Dupa cateva minute peste deal, isi fac aparitia un echipaj de politie si o ambulanta.

In loc sa se bucure militarii ii gonesc pe cei veniti sa le acorde ajutor.

Chiar daca nu au nevoie de suportul civililor, israelienii au totusi o problema tehnica serioasa la unul dintre aparatele zbor, asa ca nu pot decola. Incercarile de a repara pe loc aeronava se dovedesc inutile, asa ca isi anunta superiorii. Piesa care poate rezolva defectiunea trebuie trimisa de la Tel Nof.
 
Israelienii decid ca macar al doilea elicopter sa plece.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu