marime text:

Dupa pitonul din Militari, inca un sarpe a provocat panica in Capitala

Parca toti serpii s-au adunat in Bucuresti in luna iunie. Inca unul i-a ingrozit sambat pe oameni, dupa ce cu numai doua zile in urma, tot in Capitala, un piton a fost prins in spatele unui bloc.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Prevazatori, cei de la Politia Animalelor au venit cu o geanta speciala, crezand ca iar dau peste un piton urias. Dar sarpele in cauza a fost mult mai mic, mai sprinten si a dat sa fuga.

"Un sarpe veninos", au zis imediat ce l-au vazut cei de la Politia Animalelor. Specia "sarpe negru", au mai completat ei, privind spre reptila care totusi parea a fi gri cu putin verde. S-au pus pe treaba, sub privirile curioase sau ingrozite ale martorilor.

Pana cand au venit salvatorii, trecatorii au avut timp suficient sa-si dea cu parerea despre sarpele ce se ascunsese intr-o tufa.

Pentru ca oamenii prea curiosi sa nu fie in pericol, doi politisti au supravegheat cu strasnicie zona.

Clipele tensionate vin la doua zile dupa ce un piton urias a fost recuperat tot din Bucuresti.

De unde tot apar acesti serpi? Din casele iubitorilor de reptile, care le scapa din cand in cand de sub control ori pur si simplu se plictisesc de ele si le arunca in strada.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu