marime text:

Dumitru Dragomir: "Sefii de galerie de la Dinamo ar trebui interzisi pe stadioane"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, sambata, ca nu intelege de ce pana in prezent nu s-au luat masuri impotriva huliganilor, desi exista legislatia necesara, si ca sefii de galerie de la Dinamo ar trebui interzisi pe stadioane.
Dumitru Dragomir:  Sefii de galerie de la Dinamo ar trebui interzisi pe stadioane

"Eu militez pentru cuplaje, ca am nostalgia lor. Pe stadion vin toti huliganii si toti betivii, dar aici trebuie sa fie ca la teatru. Nu inteleg de ce nu s-au luat masuri motriva huliganilor, mai ales ca acum exista si o lege. Sefii de galerie de la Dinamo trebuie interzisi pe stadioane, dar aici si conducerea clubului este vinovata, ca aceasta este condusa de huligani", a afirmat Dragomir.

Dumitru Dragomir a precizat ca fostul manager al Universitatii Craiova, Victor Piturca, "face echipa impreuna cu autoritatil locale" si ca finantatorul Adrian Mititelu nu are ce sa caute in fotbal. "Pentru Mititelu mi se rupe sufletul", a spus, ironic, presedintele LPF. "Cui i pare rau de el, asta e om? A renuntat Craiova la el, ce sa caute un needucat, un necivilizatin fotbal?", a adaugat el.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu