marime text:

Doua surori si bunica lor sunt in stare grava, dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Trei vieti au fost in pericol, marti dimineata, intr-o localitate din Dambovita. O batrana de 71 de ani si nepoatele ei de 9 si 12 ani s-au intoxicat cu monoxid de carbon, dupa ce jarul cazut din soba a aprins covorul din locuinta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fetita de 9 ani se afla in starea cea mai grava si a fost transportata de urgenta cu o ambulanta la un spital din Bucuresti. Are arsuri pe caile aeriene si de gradul trei pe fata. Sora ei, de 12 ani, a fost dusa la Spitalul din Targoviste, intoxicata cu monoxid de carbon.

Bunica fetelor lor a suferit si ea, pe langa intoxicatia cu monoxid de carbon si arsuri pe 30% din suprafata corpului. Ea se afla acum la Spitalul de Arsi din Capitala.

Incendiul s-a produs chiar in dormitorul femeii. Trezite din somn de fumul negru si inecacios, fetitele au venit sa vada ce se intampla cu bunica lor, dar au lesinat la putin timp, chiar langa patul batranei.

Verisorul celor doua fete, care trecea pe langa casa in drum spre scoala, a vazut fumul si si-a alertat parintii care au sunat la 112.

Echipele de salvare au venit imediat si au reusit sa scoata cele trei victime din iadul dezlantuit in casa. Chiar si asa, doctori se tem sa nu fie prea tarziu pentru una dintre fete.

Camera batranei a ars in intregime. Parintii celor doua fetite, care nu se aflau acasa in momentul nenorocirii, nu se dezlipesc acum de langa patul lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu