marime text:

Doi soti, care au cazut in apele involburate ale Siretului, sunt cautati de patru zile!

Siretul s-a transformat in mormant pentru doi tineri din Bacau, sot si sotie, pe care pompierii ii cauta de vineri. Atunci, victimele n-au tinut cont ca apa era involburata de la ploile din ultimele zile si puntea de peste rau se slabise.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Au ignorat chiar si sfatul unor oameni aflati pe malul opus si au pasit pe scandurile subrezite. Acestea au cedat sub greutatea lor si martorii nu au putut decat sa sune ingroziti la 112. Despre cei doi tineri nu se stie nici acum nimic, desi pompierii i-au cautat si lunii.

Locul in care tinerii si-au gasit sfarsitul parca e blestemat, spun localnicii. 

Si luni, ca in zilele trecute, pompierii au cautat cadavrele celor doi disparuti, ajutati de o barca si de cangi. Operatiunea e una foarte dificila, pentru ca Siretul are in zona peste 20 de metri latime si este adanc. Conteaza foarte mult si faptul ca raul este umflat. Asta ii face pe militari sa creada ca e posibil ca trupurile sa fi fost deja purtate in jos pe apa.

Daca pana pe inserat, cei doi nu vor fi gasiti, cautarile vor fi reluate marti dimineata. Distrusa, familia disparutilor spera ca macar sa-i poata ingropa crestineste pe cei care au lasat orfan pe lume un baietel de 7 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu