marime text:

Doi parinti acuza un medic ginecolog de moartea copilului lor nenascut

Dupa o cariera lunga ca medic ginecolog, asupra unei doctorite de la spitalul din Borsa, Maramures, planeaza acum acuzatii grave: doi parinti afirma ca din cauza ei, primul lor copil, pe care l-au asteptat cu atata bucurie si nerabdare, ar fi venit pe lume mort.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Disperati, oamenii pretind ca pe parcursul sarcinii, femeia n-ar fi avut nicio problema. Ba mai mult, spun ei, insasi doctorita care a monitorizat-o in ultimele luni i-ar fi asigurat ca totul este in ordine si vor avea o fetita sanatoasa. Soc, insa: cu cateva ore inainte de nastere, fatul a murit.

Femeia sustine ca, de fapt, ea ar fi fost mult mai rezervata cu parintii si nu le-ar fi promis ca le va aduce pe lume un  copil perfect sanatos, pentru ca nu avea cum sa prevada toate complicatiile care pot aparea. Ea spune ca fetita a murit din cauza unor malformatii care nu s-au vazut la analize din cauza  pozitiei ciudate a fatului, care era intors. De altfel, din aceasta cauza, a si recomandat cezariana.

Parintii nu accepta insa aceste explicatii si spun ca marti vor depune o plangere la Colegiul Medicilor, pentru a li se face dreptate.

Cu vocea franta de durere, tatal Dariei, pe care nu va apuca niciodata sa o strige astfel, spune ca a visat mult la clipa in care urma sa o aduca acasa.

Din pacate, se pare ca au mai patit-o si alti parinti, pentru ca alte doua familii vor, de asemenea, sa depuna plangeri impotriva doctoritei Atena Nan de la spitalul din Borsa, acuzand-o tot de malpraxis.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu