marime text:

Doi parapantisti s-au ciocnit in aer si s-au prabusit de la 10 metri inaltime!

O misiune de salvare a pornit in judetul Alba, zona Rimetea, unde doi tineri s-au prabusit cu parapantele. Au decolat in acelasi timp si in aer, la o inaltime de aproape 10 metri, s-au ciocnit si au cazut.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un elicopter SMURD i-a transportat la un spital din Cluj Napoca.

Accidentul s-a petrecut chiar la decolare. Parapantele celor doi tineri s-au incurcat, iar ei s-au prabusit de la zece metri inaltime. Noroc ca nu apucasera sa se inalte foarte mult.

Si asa, in momentul in care au atins solul, nu s-au mai putut misca. Prietenii lor au sunat de urgenta la 112, iar la fata locului au ajuns salvamontistii si un echipaj SMURD.  

In scurt timp a fost chemat si un elicopter SMURD, care i-a transportat pe rand la un spital din Cluj Napoca.

Zona montana de unde voiau cei doi sa decoleze este favorita pasionatilor de salturi cu parapanta - relieful abrupt este perfect, spun ei. In Rimetea au mai avut loc astfel de accidente - ultimul, cu o luna in urma, cand un tanar a cazut de la inaltime, dupa ce parapanta lui nu a mai putut fi controlata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu