marime text:

Doi barbati internati la Terapie Intensiva, dupa ce au fost sfasiati de ciobanescul veterinarului!

Doi barbati din Bistrita Nasaud si-au vazut moartea cu ochii dupa ce au fost sfasiati de un caine. Unul dintre ei a pierdut atat de mult sange incat medicii s-au temut ca nu va supravietui.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Totul s-a intamplat in comuna Lechinta, in curtea unei fabrici parasite. Patronul i-a rugat pe cei doi barbati sa ii aduca niste tevi de acolo, dar a omis sa ii atentioneze ca in incinta se plimba liber un caine ciobanesc.
 
Patrupedul este al medicului veterinar din comuna, care a inchiriat spatiul respectiv tocmai pentru a-i oferi animalului mai multe libertate. Cainele i-a atacat insa pe cei doi barbati si i-a sfasiat.
 
Nu a fost insa singura data, se plang localnicii, care au incercat sa discute si cu medicul. Acesta a refuzat sa faca orice comentariu.

Un barbat care a trecut cu masina pe langa fosta fabrica i-a auzit pe cei doi strigand dupa ajutor. Cand a vazut in ce stare sunt, i-a dus de urgenta la spital. Unul dintre barbati, in varsta de 58 de ani, a fost la un pas de a-si pierde viata, deoarece a pierdut foarte mult sange.

Cei doi barbati au fost supusi unor interventii chirurgicale si se afla acum la Terapie Intensiva. Oamenii se plang ca animalul este extrem de periculos si ca a mai muscat si alte persoane.

Cele doua victime vor sa depuna plangere la politie. Daca va fi gasit vinovat, proprietarul cainelui risca sa ajunga dupa gratii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu