marime text:

Disparuta fara urma de trei ani, dar datoare la stat! Cazul Elodia revine in atentia autoritatilor

Elodia Ghinescu nu a fost gasita dupa aproape trei ani de cautari, dar este datoare la stat. Avocata disparuta a ajuns pe listele Casei de Asigurari de Sanatate din Brasov pentru ca nu si-a platit contributiile in tot acest timp.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Avocata despre care nimeni nu mai stie nimic din august 2007 figureaza cu o datorie de 5.000 de lei la fondul de contributii pentru asigurari de sanatate. A fost somata public, pe site-ul Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Brasov, sa plateasca.

Parintii ei s-au aratat deranjati de situatie si n-au vrut sa comenteze.

Alti 30.000 de brasoveni au de ce sa fie suparati. Numele lor si adresa au fost scrise pe site, la capitolul datornici. Multi dintre ei au facut deja reclamatie la politie, pentru ca datele personale au fost facute publice.

E greu de spus cum o va executa silit statul pe Elodia Ghinescu. Armate de politisti, jandarmi, scafandri si criminalisti au cautat-o pe avocata fara succes. Reprezentantul legal al familiei Ghinescu se gandeste inca daca o sa actioneze in judecata CJAS-ul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu