marime text:

Din rapa in groapa - un barbat a murit intr-un accident tragic in Braila

Drum frant pe o sosea din Braila. Un tanar care venea dinspre Galati, impreuna cu sotia, a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat intr-o rapa. Barbatul a murit, iar femeia, aflata pe scaunul din dreapta, este in stare critica.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs. 

Barbatul in varsta de 31 de ani venea de la Galati si se indrepta catre Braila, pe digul ce leaga cele doua orase. Rula cu viteza mare, spun politistii, si a intrat in depasire fara sa incetineasca.
 
Atunci cand a vrut sa intre din nou pe banda lui, a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina in parapetul din metal de pe marginea drumului. Autoturismul s-a rasturnat apoi intr-o rapa adanca de peste 4 metri.
 
Nici soferul, nici sotia lui nu purtau centurile de siguranta si, in urma impactului, au fost aruncati din masina. Medicii l-au resuscitat pe barbat aproape 40 de minute. Fara succes, insa. Femeia este acum internata in stare grava.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu