marime text:

Depresie post-maritala la 82 de ani - De necaz ca a pierdut casa la divort i-a dat foc si au ars impreuna

Zilele unui batran de 82 de ani, din Timis, s-au sfarsit in chinuri cumplite, dupa ce chiar el si-a aprins casa si a ramas captiv inauntru. Nu suporta gandul ca sotia lui, care divortase, acum, la batranete de el, a castigat locuinta in instanta.
Depresie post-maritala la 82 de ani - De necaz ca a pierdut casa la divort i-a dat foc si au ars impreuna

Criminalistii au gasit in incaperea in care omul zacea mort mai multe sticle cu spirt pe care le-a folosit probabil pentru a inteti focul.

Cei doi octogenari au locuit impreuna sub acelasi acoperis chiar si dupa pronuntarea divortului. Femeia spune insa ca omul i-a facut viata un cosmar si chiar daca avea o varsta inaintata, o batea cu bestialitate. O vecina care se ingrijea de batrana de mai mult timp spune ca relatia intre cei doi soti a fost tensionata, atat inainte, cat si dupa divort. De altfel, nu o data politia  fost chemata la ei acasa.

In urma cu doi ani, oamenii legii au intervenit dupa ce femeia reclamase ca este batuta de barbat si ca acesta dormea cu un topor la cap.

Acum, la scurt timp dupa ce a aflat sentinta prin care batrana a castigat intreaga casa in care si-au petrecut amandoi vietile, barbatul parca a innebunit. Nu se putea obisnui sub nicio forma cu gandul ca va pierde gospodaria si a amenintat-o pe batrana ca intr-o buna zi va incendia totul.

Nimeni insa nu s-a gandit ca omul va trece vreodata de la vorbe la fapte.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu