marime text:

De la scoala, un elev de clasa a opta a ajuns la spital, in coma alcoolica!

De pe bancile scolii, un elev de 14 ani din Comarnic a ajuns in coma alcoolica la spital. Copilul s-a cinstit cu niste tuica pe care tocmai el a adus-o la scoala. A chiulit de la o ora impreuna cu alti cinci colegi si, feriti de ochii profesorilor, au golit sticla. Cand s-au reintors la cursuri, cel care a adus bautura s-a simtit rau si a cazut inconstient.
De la scoala, un elev de clasa a opta a ajuns la spital, in coma alcoolica!

Profesorii au chemat ambulanta. Era in timpul orei de chimie cand elevul de clasa a VIII-a si-a pierdut cunostiinta. Speriat, profesorul lui a crezut ca e grav bolnav.

"Am crezut ca are cadere de calciu. Dupa aceea am constatat ca bause, era intr-o stare avansata de ebrietate, era inconstient, i-am dat palme, l-am stropit cu apa, era aproape in coma", spune Claudia Dogaru, directoare adjuncta la Grupul Scolar "Simion Stolnicu".

Dupa cinci ore de sedere la Urgenta, baiatul si-a revenit din betie. A plecat acasa pe picioarele lui, insotit de parinti. Toti cei sase elevi risca scaderea notei la purtare si exmatricularea pe o perioada cuprinsa intre trei si cinci zile.  

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu