marime text:

De doua ori la urgente in 24 de ore, din cauza etnobotanicelor! A ratat si bac-ul din cauza lor

Un elev din Iasi a ratat ultima proba a examenului de bacalaureat dupa ce i s-a facut rau in curtea scolii, pentru ca a consumat produse etnobotanice. Tanarul a ajuns la spital pentru a doua oara in ultimele 24 de ore, din cauza consumului de droguri.
De doua ori la urgente in 24 de ore, din cauza etnobotanicelor! A ratat si bac-ul din cauza lor

Adolescentul in varsta de 18 ani astepta vineri, in curtea liceului, sa sustina ultima proba de bacalaureat. I s-a facut rau din cauza consumului de produse etnobotanice si a fost transportat cu o ambulanta la Spitalul de Urgente din Iasi.

Medicul Tudor Ciuhodar a declarat: "Liiceanul de 18 ani a ajuns in aceasta dimineata la UPU in urma consumului de etnobotanice. Pacientul are agitatie extrema, depersonalizare si derealizare, tulburari respiratorii si cardiace. Va ramane internat la Toxicologie si va beneficia de suport psihologic".

El a precizat ca acelasi tanar a ajuns si joi la spital, tot in urma consumului de etnobotanice, medicii facand eforturi pentru ca acesta sa fie tratat rapid, astfel incat sa se poate prezenta vineri la ultima proba a examenului de bacalaureat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu