marime text:

Cum ne vad strainii: "Genii tiganesti, tara de c***t, primitivi". Ce spun romanii: "Mi-e rusine" VIDEO

Un clip in care mai multi oameni incearca sa urce o rabla intr-o Dacie Papuc, in centrul Bucurestiului, a ajuns si pe un site strain. Majoritatea celor care au vazut imaginile, iar apoi si-au spus parerea n-a avut deloc cuvinte magulitoare la adresa Romaniei si a romanilor.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mai jos aveti cateva dintre comentarii, iar in paranteza tara de origine a celui care a scris mesajul:

"Folositi o camioneta mai MARE, idiotilor! Bautura le-a afectat creierele primitive". (Olanda)

"Genii tiganesti! Platesti in alune - te trezesti cu niste maimute, platesti in vodca - ai parte de tipii astia". (Elvetia)

"Mi-e rusine ca sunt roman... ca de atatea alte dati" (Romania)

"Nu putem sa nu mai oferim tehnologie de orice fel tiganilor europeni? Sunt bani aruncati in vant... era mai bine cand se bateau mar unul pe altul" (Marea Britanie)

"Amintiti-va ca este vorba de o tara care face parte din Uniunea Europeana" (Olanda)

"Romani - rusi... sunt exact la fel" (Estonia)

"Romania=Fail (n.r. Esec) ... au fete frumoase, totusi" (Italia)

"Mi-am pierdut 2 minute si 48 de secunde din timpul meu, uitandu-ma la acest clip. Ce tara de c***t" (Canada)

"Terminati cu prostiile cu tigani. Tiganii sunt peste tot, in fiecare tara din Europa in care am fost. Orasul care mi-a placut cel mai mult si in care chiar m-am distrat a fost Mamaia. M-am simtit mai bine decat in Londra sau Paris, unde dupa 11.00 PM trebuie sa cauti un club toata noaptea." (SUA)

"Cred ca vor s-o vanda la fier vechi. E cam 30 de centi kilogramul de fier. Inmultiti asta cu minim 500 si iti rezulta 150 de dolari sau 50 de sticle de 'Babalau/Saniuta' (cea mai de c***t bautura posibila). Oops, si eu sunt tot roman. Nu mi-e chiar rusine de asta - am studiat ingineria, muncesc, imi platesc taxele etc" (Romania).

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu