marime text:

Cum au ajuns la urgente doi soti - ea a incercat sa se sinucida, el a facut infarct cand a aflat

A vrut sa-si puna capat zilelor, dar a declansat un domino al durerii. O femeie de 40 de ani din Galati a incercat sa-si ia viata, suparata ca fiul ei si-o pierde pe-a lui la jocurile de noroc.
Cum au ajuns la urgente doi soti - ea a incercat sa se sinucida, el a facut infarct cand a aflat

O vecina a gasit-o imediat dupa ce a inghitit o substanta toxica si a chemat ambulanta, iar femeia a fost stabilizata. Cand a aflat ca era sa ramana vaduv, sotul femeii a facut un infarct si acum zace si el pe un pat, in acelasi spital cu ea.

Barbatul in varsta de 44 de ani a mers intr-un suflet la spital pentru a vedea in ce stare este sotia lui, internata la sectia de Terapie Intensiva. Cand a iesit de acolo, omul s-a prabusit, iar mai multe asistente au dat alarma. Medicii au reusit sa-l stabilizeze si l-au conectat imediat la aparate. Specialistii si-au dat seama apoi ca suferise un infarct, probabil cauzat de socul suferit la vederea sotiei sale. Acum amandoi au ramas internati si medicii se lupta sa ii salveze.

Rudele celor doi soti au vorbit apoi despre drama pe care o traiesc. Fiul lor este este cercetat intr-un caz de omor si, in plus, nu a reusit sa-si faca pana acum nici un rost in viata. Parintii lui sufera acum impreuna.

Barbatul de 43 de ani este internat la sectia de cardiologie iar sotia lui la  reanimare. Are arsuri pe caile respiratorii, iar medicii sunt rezervati cu privire la sansele ei de supravietuire.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu