marime text:

Culmea tupeului! Bulgarii ne fura masinile, apoi tot ei ne acuza de scenarii

Scandalul masinilor care le-au fost furate romanilor pe litoralul bulgaresc al Marii Negre ia o turnura neasteptata. Autoritatile de acolo dau de inteles ca ai nostri ar fi facut toate relele, ca sa elimine concurenta in materie de turism. Furios de acuzatii, primarul din Clejani, unul dintre cei care ofteaza dupa limuzine, ameninta cu procesul si este gata sa dea o recompensa serioasa gasitorului.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Se intampla in week-end, cand in jur de 9 romani, inclusiv primarul din Clejani, anuntau ca nu si-au mai gasit masinile in statiunile din Bulgaria. Cu fiecare zi, scandalul a devenit tot mai mare. Oficialii straini vorbes despre o inscenare.

In presa bulgara a informatia ca furturile au fost inscenate de turistii romani, pentru a-si recupera banii de la firmele de asigurari.

Florin Nidelea, primarul din Clejani, spune ca nu si-ar fi inscenat furtul masinii pentru nimic in lume, pentru ca nu are asigurare. A mai spus ca pune la bataie 10.000 de euro recompensa pentru cel care-i gaseste masina.

Nici sefii hotelului din parcarea caruia au disparut majoritatea limuzinelor nu au o parere buna despre turistii din Romania.

Deyan Kolev, manager hotel: "De la bun sosit, oaspetii au fost deosebit de agresivi, deosebit de brutali. Inca de la cazare a existat un mic incident, pentru care si-au cerut scuze."

Intre timp, primarul din Clejani, este hotarat sa mearga inclusiv in instanta. Peste doua saptamani, sotia primarului din Clejani, care este si proprietara in acte a limuzinei de 70.000 de euro, va merge la Varna ca sa le ceara socoteala din nou autoritatilor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Articole pe acelasi subiect
Scrie un comentariu