marime text:

Copil de 3 ani inecat, in apele unui parau! Parintii sunt cercetati pentru neglijenta

O drama care putea fi evitata s-a petrecut joi in judetul Bihor! Lasat de parinti in grija fratelui sau in virsta de numai 5 ani, un baietel de 3 ani a pierit inghitit de apele unui parau. Acum, oamenii isi smulg parul din cap de durere. Mai mult, pot raspunde penal in urma acestei tragedii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cei doi copii au venit pe lume intr-o familie numeroasa si saraca, in care fratii mai mari invata de la varste fragede sa aiba grija de fratiorii mai mici. Numai ca nu reusesc intotdeauna sa le tina loc si de parinti.

Se jucau pe malul unui parau intr-o larma de nedescris, iar baiatul de 5 ani l-a pierdut din ochi pe mezin. Cateva minute mai tarziu, a inghetat de spaima, cand l-a vazut plutind cu fata in jos la suprafata apei.

L-a scos disperat la mal, ajutat de un prieten, dar copilul nu mai respira. Au dat alarma si la fata locului a venit imediat o ambulanta, insa mult prea tarziu. 

Politistii si reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului ancheteaza acum moartea baietelului.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu