marime text:

Copil de 2 ani CARBONIZAT, dupa ce rulota care-i adapostea familia a luat foc

Tragedia s-a intamplat in localitatea Posmus, Bistrita Nasaud. Patru suflete se adaposteau in acea rulota. Vecinul inimos care le-a venit in ajutor nu l-a putut salva si pe el.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul abia daca a avut timp sa o scoata pe mama din flacari, impreuna cu celalalt baiat, in vasta de 4 ani. Tatal baietilor era intr-o localitate invecinata la munca. A venit cat a putut de repede, insa nu mai era nimic de facut.
 
Mama baietilor s-a intoxicat cu fum, in timp ce copilul salvat are arsuri pe maini, fata si picioare. Pana la interventia pompierilor voluntari din Sieu, rulota a ars aproape in intregime. Aceasta nu este racordata la curent, si cel mai probabil incendiul a pornit de la luminarea pe care mama copiilor a aprins-o aseara.
 
Au adormit toti 3 in cateva minute, fara sa o stinga. Politistii care se ocupa de caz spun ca parintii ar putea fi trasi la raspundere pentru moartea baietelului de 2 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu