marime text:

Copil de 11 ani, captiv in cabina unei basculante strivite de 10 tone de beton!

Un accident care a fost cat pe ce sa se termine cu o tragedie i-a pus la grea incercare pe pompierii de la descarcerare din Ramnicu Sarat. Au fost chemati pe un santier, unde soferul unei basculante si un baiat de 11 ani erau prinsi in cabina strivita de o grinda de beton de 10 tone. Salvatorii au taiat bucati mari din vehicul, sa-i poata scoata intregi pe cei doi si sa-i duca la spital.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Echipajul de descarcerare chemat sa intervina pe santier l-a gasit pe soferul basculantei prins ghemuit in gabina. Strivit de fiare, nu se putea misca. Langa el, cu vocea plina de durere, baiatul de 11 ani cerea ajutor.

Primul salvat a fost baiatul de 11 ani. Militarii i-au scos piciorul dintre fiare si l-au tras afara din cabina. Imediat a fost scos si soferul.

Victimele au fost duse de urgenta la spitalul din Ramnicu Sarat. Soferul are un picior rupt, iar baiatul - mai multe leziuni, tot la membrele inferioare. La spital a ajuns si seful de santier. Cand a vazut ce s-a intamplat, barbatul a suferit un atac de panica.

Politistii si inspectorii de munca au inceput o ancheta in acest caz. Martorii spun ca de vina pentru cele intamplate e soferul basculantei, care ar fi facut o manevra imprudenta.

Inspectorii de munca vor sa afle daca pe santier au fost respectate toate normele de siguranta. Daca nu, societatea care ridica hala risca sa fie amendata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu