marime text:

Consumatorii de etnobotanice au inceput sa se injecteze. "Sunt mai periculoase ca heroina!"

Un caz extrem de grav inregistrat la Iasi scoate la iveala un nou fenomen ingrijorator aparut in randul consumatorilor de etnobotanice. Medicii se lupta sa salveze viata unui tanar de 21 de ani, care isi injecta substante luate din magazinele de vise.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul a inceput sa se simta tot mai rau, iar familia, disperata ca il va pierde, l-a adus la camera de garda. Si bine a facut, pentru ca medici spun ca aceste droguri pot fi chiar mai periculoase decat heroina.

Rudele tanarul stiau ca de 3 ani se apucase de droguri. Cosmarul a devenit insa cu adevarat insuportabil in urma cu sase luni, cand baiatul a trecut de la heroina la etnobotanice. Ca sa-l poata ademeni, vanzatorii i-au dat mai intai pe datorie, iar lucrurile au scapat apoi de sub control.

Tanarul a fost transferat la sectia de drogodependenti de la spitalul Socola, unde medicii vor incerca sa-l scape de viciul care putea sa-i distruga de tot viata.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu