marime text:

Circul de la sediul PRM s-a terminat dupa 13 ore. Vadim da in judecata pe toata lumea!

Liderul Corneliu Vadim Tudor i-a aruncat un pahar de apa in fata, unei femei, executor judecatoresc si i-a zburat cascheta unui politist, jignind si mai multe persoane aflate in cladire. Abia aproape de miezul noptii, presedintele PRM a renuntat sa mai tina piept autoritatilor si a parasit imobilul.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Vadim plecat acasa insotit de catelul sau, dar a anunat ca nu a ingropat securea razboiului si se va razbuna in instanta.

Corneliu Vadim Tudor s-a dezlantuit cum a vazut-o intrand in sediul partidului sau pe care cea care urma sa-l dea afara - executorul judecatoresc Daniela Somaldoc. Se intampla dimineata, la 8 si jumatate.

Nu doar executorul judecatoresc a intrat in colimatorul liderului PRM.

Iar in momentele in care atentia jurnalistilor era indreptata catre executor, Corneliu Vadim Tudor incerca sa organizeze pe ultima suta de metri rezistenta.

Dupa imbranceli si urlete, fostul parlamentar Marcu Tudor - fratele liderului PRM - a fost transportat de medicii SMURD la Spitalul Militar, din cauza problemelor cardiace.

Scandalul a continuat pana seara tarziu. Dupa ce a iesit de cateva ori la balconul cladirii, sa se planga printr-o portavoce ca este "sechestrat in propria-i casa", Vadim Tudor a renuntat la protest, din cauza politistilor, spune el.

Dupa ce a plecat Corneliu Vadim Tudor, cladirea a fost sigilata.

Liderul PRM a spus ca asteapta sa fie chemat sa isi recupereze lucrurile, insa pana atunci are de gand sa ii actioneze in instanta pe toti cei cu care a intrat marti in conflict.

Nu a fost pentru prima oara cand s-a incercat evacuarea Partidului Romania Mare. De fiecare data, Corneliu Vadim Tudor s-a opus cu succes executarii silite, pe motiv ca in aceeasi cladire isi desfasoara activitatea Fundatia Romania Mare si tot aici isi are si sediul de europarlamentar.

Potrivit unor surse din RAAPPS, citate de Mediafax, contractul era incheiat pe un an, iar acesta nu a fost prelungit din cauza datoriilor.

Instanta a decis, inca din primavara anului trecut, ca proprietarul imobilului este urmasul lui Nicolae Caranfil - Andrew George - stabilit in SUA.

Potrivit ziaristilor de la Gandul, Daniela Somaldoc - executorul judecatoresc - il va da in  judecata pe liderul PRM, pentru injuriile si ofensele aduse. Mai ales pentru ca decizia de evacuare este definitiva si executorie, inca din octombrie anul trecut.

Ramane de vazut daca vor face la fel si politistii prezenti la evacuare, ofensati la randul lor de comportamentul liderului PRM si al celorlalti membri de partid.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu