marime text:

Ce destin - si-a salvat doi prieteni de la inec, dar a murit el!

Adolescentul in varsta de 16 ani, din localitatea vasluiana Teisoru, care a salvat doi copii de la inec dintr-un baraj din apropierea municipiului Vaslui, a murit la spital, in noaptea de vineri spre sambata, la o saptamana de la incident.
Ce destin - si-a salvat doi prieteni de la inec, dar a murit el!
Potrivit medicilor Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Vaslui, Florin Cepraga a incetat din viata dupa o saptamana in care a fost in permanenta in coma de gradul IV, conectat la aparate.
 
De altfel, inca de la inceput medicii i-au dat sanse infime de supravietuire, in conditiile in care, dupa ce a salvat de la inec cei doi copii in varsta de 14 ani, a stat 30 de minute sub apa. 

In 3 septembrie, Florin Cepraga a reusit sa-si salveze de la inec doi prieteni, ambii in varsta de 14 ani, insa el nu a mai reusit sa ajunga la mal deoarece nu stia sa inoate. Dupa mai bine de 30 de minute de la disparitia lui sub apa, adolescentul a fost scos la mal de catre un echipaj de interventie al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Vaslui si apoi resuscitat timp de o jumatate de ora. In cele din urma, s-a reusit repornirea activitatii cardiace, ulterior Florin Cepraga fiind transportat la SJU Vaslui.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu