marime text:

Cazul fetitei de 10 ani, violata si ucisa. Pedeapsa cu moartea pentru violatorii de minori ale caror victime mor?

Lacrimi pentru victima inocenta si blesteme pentru monstrul vinovat, marti, la inmormantarea fetitei de 10 ani, din Timis, violata si ucisa saptamana trecuta. Cel care a savarsit oroarea, un asa-zis prieten de familie, se afla dupa gratii, dar rudele stiu ca nimeni si nimic nu le poate readuce zambetul Monicai.
Cazul fetitei de 10 ani, violata si ucisa. Pedeapsa cu moartea pentru violatorii de minori ale caror victime mor?

Marti, mai multi senatori au propus pedeapsa cu moartea pentru violatorii de minori ale caror victime mor sau se sinucid, dupa trauma.

Peste 100 de suflete au condus-o pe Monica pe ultimul drum, intrebandu-se cum a fost posibil ca un copil atat de bun sa sfarseasca necrutator.

Secatuita de puteri, mama fetitei a fost aproape de lesin. Isi reproseaza obsesiv ca nu a mers sa o vada, la bunici, in vinerea neagra, asa cum facea la fiecare final de saptamana. Se gandeste ca poate Monica nu ar mai fi plecat la scaldat cu cel care avea sa o nenoroceasca.

Oripilati de caz, unii parlamentari ar vrea acum sa reintroduca pedeapsa capitala. Marti a fost depus un proiect de lege prin care actul sexual cu un copil mai mic de 10 ani, ce are ca urmare moartea victimei sau determina sinuciderea acesteia, se pedepseste cu moartea.

Dar alesii au mainile legate. Atat Constitutia Romaniei, cat si legislatia europeana interzic aplicarea pedepsei cu moartea. Senatorii se gandesc macar la inchisoare pe viata.

Proiectul de lege privind pedepsa cu moartea pentru pedofili va intra in dezbatere in sesiunea din toamna.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu