marime text:

CAZ SOCANT! A trait, fara sa stie, doua luni cu un copil mort in abdomen

Un caz extrem de rar, i-a uimit pe medici din Galati. (VO) O femeie s-a prezentat la ei cu dureri abdominale uriase, iar apoi  a aflat ca o sarcina o chinuia atat de tare. Se intamplA o data la o suta de mii de cazuri, dar fatul ei se dezvoltase in abdomen, nu in uter. Chiar daca teoretic avea deja 8 luni, de doua luni era mort in pantecele femeii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia nici nu banuia ce se intampla in corpul ei, dar cum se simtea din ce in ce mai rau s-a gandit sa ceara ajutorul medicilor. Specialistii din Galati citisera doar prin carti de asemenea cazuri, dar si-au dat seama ca este prioritar sa scoata fatul cat mai repede.

Culmea e ca la ultimul control ginecologic, facut acum 4 luni, medicul nu vazuse nimic in neregula la uterul ei. Mai mult, femeia avea menstruatie lunara.

Oricum medicii spun ca a avut un noroc chior ca a supravietuit. Conform statisticilor, incidenta sarcinilor extrauterine este de 2%, insa cea a sarcinilor dezvoltate in abdomen este una rarisima.

Femeia este bine acum si va putea sa dea nastere la alti copii, daca isi va dori acest lucru. Ea are deja un  baiat in varsta de 12 ani.

 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu