marime text:

Castigarea campionatului, sarbatorita la Galati cu batai si sticle in cap!

Galatiul este in carnaval. Cerul orasului a fost brazdat duminica noapte de artificii, iar mii de oameni au baut sampanie si s-au bucurat frenetic, pentru castigarea campionatului de fotbal. Echipa locala a invins Poli Timisoara cu 2-1 si s-a detasat la 4 puncte in fruntea clasamentului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Insa, asa cum se intampla intotdeauna, in Romania, bataile nu puteau sa lipseasca de la astfel de evenimente. Suporterii Otelului s-au incaierat cu oaspetii in tribune si intre ei, pe strazi.

Fluierul de final a declansat fiesta. Suporterii au navalit pe gazon si in scurt timp, verdele ierbii era acoperit de o masa multicolora.

Din pacate, dupa cateva secunde de euforie, ultrasii Otelului s-au indreaptat catre galeria celor de la Poli. S-au spus cuvinte grele de ambele parti si imediat dupa, scaunele au inceput sa zboare. Cativa dintre suporterii oaspetilor au coborat pe teren si s-au luat la bataie direct cu politistii.

In paralel pe stadion se derulau doua evenimente. In mijloc, cei care cred in fair-play se bucurau sincer pentru primul titlul castigat de Otelul, pe margine huliganii isi imparteau pumni cu fortele de ordine.

Si strazile Galatiului au fost un vulcan. Nebuni de fericire, cativa localnici ceva mai incinsi s-au catarat pe autocarul echipei favorite, care pornise intr-un tur de onoare.

Si ambulantele au alergat toata noaptea. Un fan a facut un accident vascular pe stadion, iar acum este in stare grava, iar un altul a ajuns la spital, dupa ce a primit o sticla in cap. Previzibil, medicii s-au trezit si cu un val de suporteri in coma alcoolica, imbatati desigur de victorie.

In ciuda euforiei, tensiunea ramane. Cei din Galati astepta inca decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, pentru a afla daca partida pe care au castigat-o la masa verde cu Pandurii Targu Jiu se va rejuca sau nu. Daca se intimpla asta, mai au doua partide in fata si cel putin pe una trebuie sa o castige obligatoriu.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu