marime text:

Casnicie terminata tragic, dupa 8 luni! S-a sinucis pentru ca isi banuia sotul de infidelitate

Doi parinti cu inimile frante si un barbat ramas vaduv prea devreme incearca sa afle acum ce-a fost in mintea unei tinere de doar 23 de ani din Hunedoara care a decis sa paraseasca aceasta lume. Se pare ca era convinsa ca proaspatul ei sot ar insela-o.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Tocmai parintii au descoperit trupul fara viata al femeii, in locuinta in care statea in chirie impreuna cu sotul ei. Nu se mai putea face nimic pentru ea.

Tinerii casatoriti doar de 8 luni, iar cunoscutii povestesc ca barbatul isi adora pur si simplu sotia. Cand s-a intamplat tragedia, sotul femeii era plecat in delegatie, la Timisoara. A fost nevoit sa isi amane cu o zi venirea acasa, iar acest lucru a fost interpretat, se pare, de femeie ca un semn de infidelitate.

Si-a sunat sotul inainte sa se omoare si i-a spus ca poate sa ramane in delegatie, pentru ca ea isi va lua viata. Speriat de ce auzise, barbatul i-a alertat imediat pe parintii ei, dar era deja tarziu. Oamenii si-au gasit fiica spanzurata, in bucatarie.

Tanara a fost condusa luni pe ultimul drum. Parintii si barbatul ramas vaduv la doar 25 de ani sunt in continuare in stare de soc.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu