marime text:

Cadavru carbonizat gasit dupa stingerea unui incendiu care a mistuit trei case, in Voluntari

Un incendiu a cuprins 3 case din orasul Voluntari, in  judetul Ilfov, iar un barbat de 70 de ani a murit carbonizat. Focul s-a extins rapid pe o suprafata de circa 400 de metri patrati. Pompierii au adus acolo 12 autospeciale ca sa poata lupta cu flacarile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Purtatorul de cuvant al ISU Ilfov, Petrus Simion a declarat pentru stirileprotv.ro ca exista si o victima: este vorba despre o persoana care a fost gasita decedata intr-una dintre casele cuprinse de flacari.
 
Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Ilfov, Claudia Burada, citata de Mediafax, victima este un barbat in varsta de 70 de ani, care a fost gasit carbonizat.
 
Deocamdata nu au fost gasite alte victime, iar incendiul nu a fost inca lichidat. La fata locului au ajuns 12 autospeciale cu apa si spuma de la ISU Ilfov, un echipaj SMURD si un altul pentru descarcerare.
 
Potrivit lui Petrus Simion, suprafata afectata de incendiu este de circa 400 de metri patrati, pe strada Leonte Filipescu din orasul Voluntari.
Nu se stie inca din ce cauza a pornit valvataia.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu