marime text:

Ca-n Vestul Salbatic, dar fara Serifi - JAF la un cazinou in Calarasi!

Doua persoane cu cagule pe fata si inarmate cu cate un pistol au patruns, duminica noapte, intr-un cazinou din Calarasi si, dupa ce i-au amenintat pe paznic si pe gestionara, au luat suma de 15.000 de lei, apoi au fugit, fara ca politistul comunitar aflat in zona sa incerce sa le opreasca.
Ca-n Vestul Salbatic, dar fara Serifi - JAF la un cazinou in Calarasi!

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi, inspector Ramona Tudor, oamenii legii au fost sesizati, luni, la ora 03.39, de catre un agent de paza al cazinoului din municipiul Calarasi ca doi barbati cu cagule pe fata si inarmati cu pistoale au reusit sa fure suma de 15.000 de lei, reprezentand incasarile unitatii.

"Echipa care a mers la fata locului a stabilit, in urma declaratiilor agentului de paza, in varsta de 24 de ani si ale gestionarei, o tanara de 21 de ani, ca in jurul orei 03.35 cele doua persoane, care purtau cagule si manusi negre, fiecare avand asupra sa cate un pistol, au patruns in sala in care functionau aparatele de joc electronice si ruleta. Prin amenintarea agentului de paza si a gestionarei, au sustras suma de 15.000 lei, pe care gestionara o avea in casa de marcat", a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Politiei Calarasi.

La aproximativ zece metri de usa de acces in cazinou se afla un punct de paza in care executa serviciul de paza un agent de politie comunitara, care le-a vazut pe cele doua persoane cu cagule in momentul in care au fugit, insa nu a avut nicio reactie.

"S-a luat masura instiintarii Primariei municipiului Calarasi cu privire la atitudinea agentului comunitar pentru luarea masurilor corespunzatoare si prelucrarea cazului cu intreg efectivul pentru a se evita pe viitor un astfel de comportament", a mai precizat inspector Ramona Tudor. Primele rezultate ale anchetei arata ca sala de jocuri este prevazuta cu sistem de supraveghere video atat in interior, cat si exterior, insa acesta nu functiona.

La ultimul control facut de politisti la acest cazinou, in 10 mai, au fost descoperite mai multe nereguli, fiind facute recomandari pentru remedierea acestora. Intrucat problemele nu au fost rezolvate, in acest caz a fost intocmit dosar penal pentru neglijenta in serviciu.

De asemenea, incidentul a fost favorizat si de faptul ca gestionara, contrar procedurii care stipula inchiderea cazinoului la efectuarea schimbului de tura si ridicarea banilor din aparatele electronice de joc, a ridicat sumele in intervalul orar 03.00–03.15 si le-a pus in casa de marcat fara a lua masuri de asigurare a acestora.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu