marime text:

Bulgarii ne fura pana si dreptul de vot in Parlament! A patit-o deputata Gratiela Gavrilescu!

Chiar daca ar  vrea sa voteze vreo lege importanta, nu poate! Deputatul PNL Gratiela Gavrilescu are o problema mare. Hotii din Bulgaria i-au furat poseta in care avea cartela si legitimatia de la Parlament, banii si cateva bijuterii. S-a intamplat la Nisipurile de Aur, de unde au disparut si niste masini scumpe.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doamna deputat Gratiela Gavrilescu a mers pentru prima oara in viata in Bulgaria. Isi dorea foarte tare sa dea o fuga la Balcic si la Cap Kaliakra. Fericita ca este libera, nu a fost foarte atenta la poseta. La intoarcerea dintr-o plimbare prin Varna, a vrut sa schimbe euro in leva, doar ca nu mai avea portofelul.

De bani nu-i pare rau, pentru ca oricum nu avea foarte multi. I se rupe insa sufletul dupa un inel cu smarald si dupa o cruciulita de la Ierusalim.

In portofel, Gratiela Gavrilescu avea legitimatia de deputat, dar si cartela de vot. Dupa ce a anuntat furtul la receptia hotelului, spune ca a asteptat mai bine de patru ore politia ca sa depuna plangere, pentru ca in final sa se lase pagubasa.

Intre timp si romanii carora li s-au furat masinile in Bulgaria s-au intors in tara si povestesc cum au ramas in doar cateva secunde pietoni. Oamenii au facut rost de cateva imagini de pe camerele de supravegere ale hotelului.

Deocamdata doar primarul din Clejani a avut noroc si si-a recuperat masina.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu