marime text:

Biserica Ortodoxa Romana vrea sa scoata in strada cativa batrani, chiriasi intr-o cladire

Biserica Ortodoxa Romana se razboieste fara mila cu cativa chiriasi din Bucuresti care stau intr-un bloc ce ar apartine de drept unei parohii.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.De suparare ca locatarii sustin ca imobilul este al statului si au produs o "stare de agitatie", reprezentantii Domnului, spun ca ei au dreptul sa decida cine sta si cine pleaca. Asa ca marti au trimis acolo o fata bisericeasca si un executor ca sa evacueze unele persoane.

Intre chiriasii blocului din Bulevardul Corneliu Coposu, fosti angajati ai Bisericii Ortodoxe Romane, si oficialii Parohiei Sfantu Gheorghe Vechi nu mai e pace de multa vreme. Cazul este unul complicat. Imobilul a fost construit pe un teren care de mult ar fi apartinut bisericii, spun slujitorii Domnului. Acum, locatarii afirma ca adevaratul proprietar este de fapt statul.

Fetele bisericesti au angajat acum un executor judecatoresc pazit strasnic de foarte multi politisti si jandarmi ca sa treaca la evacuarea primilor chiriasi.

Oficialii Bisericii Ortodoxe stiu una si buna: blocul cu pricina ii apartine in deplina proprietate, iar ei, chiriasii, trebuie sa plece de acolo. Cel putin pe cei care i-au maniat pe preoti.

Evacuarea a fost suspendata in ultimul moment de un judecator. Toate partile vor trebui sa astepte o decizie finala in decembrie.

Reprezentantul bisericii spune ca doar patru chiriasi sunt pe lista neagra a Parohiei. Intre timp DNA ar putea face lumina in acest caz pentru ca actul de intabulare care a stat la baza intregului scandal si care a permis Bisericii sa ceara evacuarea batranilor este motivul unei anchete.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu