marime text:

Batran de 75 de ani, acuzat ca abuzeaza sexual adolescentele. A fost prins in pat cu nepoata lui!

Idile revoltatoare fac sa rasune localitatea Pestera, de langa Bran! Un batran de 75 de ani este suspectat de localnici ca le duce de nas pe adolescentele din sat, ca sa profite de tineretea lor. Ultima poveste este legata chiar de nepoata lui, care este abia in clasa a saptea.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In ultima vreme, fata a tot lipsit nemotivat de la scoala. Colegii de clasa povesteau ca se ducea la unchiul ei, un barbat de 75 de ani, unde ar face lucruri rusinoase. Cand dirigintele fetei a auzit una ca asta, a decis s-o urmareasca si sa vada cu ochii lui ce se petrece in casa batranului. Asa i-ar fi gasit pe cei doi dezbracati. Dar mai mult de atat n-a reusit profesorul sa afle.

Fata s-a rusinat si n-a scos o vorba. Iar batranul nici in ruptul capului nu recunoaste ca ar avea o relatie nepotrivita cu nepoata lui.

Localnicii isi amintesc si de o alta tanara care, dupa ce s-a dus vestea ca ar fi necinstit-o batranul, de rusine, familia s-ar fi mutat din sat.

Batranul susutine ca nepoata lui il vizita ca sa se uite la televizor, dar niciodata nu s-ar fi  atins de ea.

Deocamdata, profesorii n-au anuntat politia, dar daca fata continua sa lipseasca de la scoala, o vor face.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu