marime text:

Barbat grav ranit, dupa ce o bucata de tencuiala dintr-o cladire veche i-a cazut in cap!

Pericol de la inaltime, in Baia Mare! Chiar in timp ce se renova fatada celui mai inalt bloc din oras, cunoscut sub numele de "Semiluna", o bucata mare de tencuiala s-a desprins din cladirea veche si a cazut in capul unui muncitor aflat la parter.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Muncitorul face parte dintr-o echipa care se apucase sa renoveze blocul vechi de cel putin 30 de ani. La un moment dat, o bucata mare de tencuiala s-a desprins de la un balcon situat la etajul sase si a cazut drept peste barbatul care n-a mai avut timp sa reactioneze.

Din pacate, acesta nu purta nici casca de protectie! A alunecat la pamant intr-o balta de sange. Martorii povestesc ca ambulanta ar fi venit foarte tarziu la fata locului, dupa mai bine de 20 de minute, iar omul ar fi zacut in tot acest timp inconstient.

Acum, este in stare foarte grava la spital si urmeaza sa fie operat. Intre timp, o echipa de inspectori de la Protectia Muncii ancheteaza incidentul.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu